Vreme Danas – Najnovije Vesti

za danas – Najnovije Vesti

 • U Srbije će pre podne ponegde padati slab sneg. Popodne postepeno razvedravanje. Arktički vazduh ostaje iznad Balkana i većeg dela Evrope. Jutarnja temperatura u nižim predelima od -12 do -5, na planinama i minus 20 stepeni, najviša dnevna od -2 do 0.
 • Do subote jak jutarnji mraz, a zatim toplije. U drugom delu noći i sutra pre podne oblaci sa istoku donosiće slab sneg ponegde. Popodne postepeno razvedravanje. Arktički vazduh ostaje iznad Balkana i većeg dela Evrope. Jutarnja temperatura u nižim predelima od -12 do -5, na planinama i minus 20 stepeni, najviša dnevna od -2 do 0. U Beogradu ujutru po koja pahulja, popodne sunčano, ali hladno, temperatura do nule.
 • Do petka ledeni dani. Još ujutru sneg na planinama. Tokom dana smena sunca i oblaka. Na snazi su žuti i narandžasti meteo-alarm. Najviša dnevna temperatura do 2 stepena. U Beogradu hladno, sa sunčanim intervalima, dnevna temperatura oko nule.
 • Do petka ledeni dani u našoj zemlji. Još ujutru sneg na planinama. Tokom dana smena sunca i oblaka. Na snazi su žuti i narandžasti meteo-alarm. Jutarnja temperatura od -10, najviša dnevna do 2 stepena. U glavnom gradu hladno, sa sunčanim intervalima. Najviša dnevna temperatura oko nule.
 • I danas jak mraz i snežni nanosi. Jutarnja temperatura u nižim predelima od -12 do -5, najviša dnevna od -3 do 2 stepena.
 • U većem delu zemlje vedro, ali biće to zubato sunce, samo na planinama sa snegom. Arktički vazduh zahvatio je Balkan, ali i gotovo čitavu Evrope. Ledeni dani u većem delu Srbije potrajaće do petka. Sutra jutarnja temperatura u nižim predelima od -12 do -5, najviša dnevna od -3 do 2 stepena. U Beogradu vedro i hladno. Ujutru -8, dnevna temperautra do nule.
 • Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je upozorenje u kojem se navodi da će jak i olujni severozapadni vetar stvarati snežne nanose u planinskim predelima. Upozorava se i da se do 10. februara u jutarnjim satima očekuje umeren i jak mraz.
 • Jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, hladno i vetrovito. Na severu sa sunčanim intervalima, a u ostalom delu mestimično sa slabim snegom uz postepeni prestanak padavina posle podne i uveče. Jutarnja temperatura od -6 do -1, najviša dnevna od -2 do 1 stepen.
 • Sneg još noćas i sutra ujutru. Zatim postepen prestanak padavina, ali zbog jakog vetra biće mećava i dalje stvaranje snežni nanosi. Prognostičari upozoravaju na poledicu, ali i na duboki minus iznad 1000 metara nadmorske visine gde će biti i ispod minus 15 stepeni. Na severu sutra i periodi sunčanog vremena, a sneg će na jugu uveče prestati. Snažan severni prodor donosi arktički vazduh u naše predele, pa se do srede prognoziraju ledeni dani. Sutra jutarnja temperatura u nižim predelima od -6 stepeni , najviša dnevna do 1 stepen. U Beogradu zubato sunce, a popodne slabljenje vetra. Temperatura u najtoplijem delu […]
 • U zemlji se danas očekuju i kiša i sneg. Najviša dnevna temperatura od 3 do 7 stepeni.
 • U našoj zemlji i kiša i sneg. Na snazi je žuti meteo-alarm, očekuje se 10-20 l/m2, na planinama do 20 cm snega, Najviša dnevna temperatura od 3 do 7 stepeni. U glavnom gradu oblačno s kišom, uveče sneg, temperatura do 4 stepena.
 • U petak pre podne pretežno oblačno. Naoblačenje koje će posle podne zahvatiti sever Srbije, uveče i noću proširiće se i na ostale delove zemlje. U nižim predelima padaće kiša, na planinama sneg. Jutarnja temperatura od -3 do 3, a najviša dnevna od 5 do 10 stepeni.
 • Sutra pre podne pretežno oblačno. Naoblačenje koje će posle podne zahvatiti sever Srbije, uveče i noću proširiće se i na ostale predele. U nižim predelima padaće kiša, na planinama sneg. U večernjim satima stiže ovaj hladan vazduh sa severa Evrope najavljujući ledene dane za početak naredne sedmice. Sutra još temperautra slična današnjoj, od -3 do 3 stepena ujutru, najviša dnevna od 7 do 11. U Beogradu sunčano pre podne, a zatim naoblačenje i kiša. Temperatura do 8 stepeni.
 • U Srbiji danas oblačno, mestimično kiša, susnežica i sneg. Najviša dnevna temperatura ponovo do 11 stepeni.
 • Večeras i noćas u nižim predelima padaće kiša, a na planinama sneg. Sutra slično kao danas, oblačno, mestimično kiša, susnežica i sneg. Najviša dnevna temperatura ponovo do 11 stepeni. U glavnom gradu oblačno s kišom, temperatura do 8 stepeni.
 • Prvi februarski dan biće najtopliji ove sedmice, a zatim svežije uz povremene padavine.
 • Meteorolog Nedeljko Todorović ocenjuje da će ovaj januar završiti na listi najtoplijih na drugom mestu. Verovatno će, navodi, od sledeće sedmice biti jedan do dva dana sa snegom i maksimalnim temperaturama do tri stepena. Ističe da imamo, kako to voli da kaže, beogradsku zimu. Leto je daleko, ali poručuje da će biti manje vruće i manje sušno nego prošlo.
 • Prvi februarsko dan biće najtopliji ove sedmice, a zatim svežije uz povremene padavine. Ujutru slab sneg i u nižim predelima. Sredinom dana sunčano, a po podne i uveče ponovo padavine. Ujutru mraz do -3 stepena, najviša dnevna do 12, najtoplije na zapadu zemlje. U Beogradu je večeras vetar oslabio. Ujutru u rubnim delovima grada provejavaće sneg. Zatim sunčano, a posle podne kiša. Temeprautra do 10 stepeni.
 • U Srbiji danas sunce i oblaci, ponegde kiša i sneg na planinama. Najniža temperatura od -3 do 2, najviša od 3 do 7 stepeni.
 • Sunce i oblaci, ponegde kiša i sneg na planinama. Biće vetrovito, na snazi je žuti meteo-alarm. Malo topliji vazduh stiže u naše krajeve, najviša dnevna temperatura od 3 do 7 stepeni. U glavnom gradu promenljivo i vetrovito. Temperatura do 6 stepeni.